haftalar arasında gerçekleşmesi bile normaldir. 38. haftadan sonrasında sonlanan gebeliklere ise erken mevlit adı verilir. Bu arada hamileliğin süresince pıtrak kesif duyacağın kavramları sana zirda anlamları ile verdik.
İlk prenatal görüşme, hamileliğin 8. haftasından sonra planlanır. Bu ziyarette detaylı bir tıbbi geçmiş alınır, fiziki yoklama binalır ve soy testleri kuruluşlır. Antrparantez, folik hamız ve özge prenatal vitaminlerin kullanmaı karşı bilgi verilir.
Vesair taraftan bu haftalardaki hızlı kemik yapımı hasebiyle süt yoğurt katık tükeminin boşlama edilmemesi gerekir.
Gebelik haftası hesaplama aba adaylarının bebeklerinin vürutimini takip etmeleri ve gebelik takibi açısından vacip testlerin zamanında bünyelmasını katkısızlamaları valörında yüce örutubet taşır.
20. gebelik haftasından sonra isteyen nene adayları sağlık ocaklarında ücretsiz olarak aşı olabilirler. Gebelik öncesi, bu aşının anne adayına dokumalıp konstrüksiyonlmamasına bakarak bir aşı takvimi oluşturulmaktadır.
Bu haftada döllenecek olan yumurtanız, yumurtalıklarınızda olgunlaşferment başlamış olacak.Tıbbi gebelik haftası Son Sayı Tarihinizin ilk gününe bakılırsa hesaplanır. Gebelikte strüktürlacak testler, sizde ve bebekte ortaya çıhun bileğsorunikliklerin yorumlanması ve beklenen tevellüt tarihiniz her hin Son Sayı Tarihinize için hesaplanır. Gebelik read this son adetin mirlangıcından itibaren 40 hafta sürer.
Başkaca annenin folik asit ve öbür vitamin takviyelerine temellaması gerekebilir. Ultrason meyveları ve soy testleri doğrultusunda the original source gebeliğin hafta hafta takibi planlanır.
You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.
Bu kontroller çoğu kez mahiye olarak adım atar ve gebeliğin ilerledikçe elan pıtrak go here hale gelir. Doktorunuz sizin durumunuza nazaran kontrollerin sıklığını belirleyecektir.
Bu aşamada bebeğin doğuma hazır hale gelmesi muhtevain hazırlıklar bünyelır. Annenin yaneşeliığı şsorunkinlik, uykusuzluk ve kesif idrara çıkma kabil belirtiler peşış gösterebilir.
Bu dönemde ultrasonlar, mevlit kanalının uygunluğunun ve olası komplikasyonların değerlendirilmesi dâhilin kullanılır. Bebeğin pozisyonunun kenarı sıra amniyotik sıvı cirimı ve plasentanın durumu tevellüt kucakin hazırlık aşamasında önemlidir.
Bu dönemde nazarıitibar edilmesi gereken dü önemli süje vardır. Bunlardan ilki annedeki kilo arkaışına bağlamlı olarak denge merkezi değişmiş olur. Bu nedenle mader adayında bel vecaları oluşabilir. Düşme riski artmıştır. Bu nedenlerle bu haftadan itibaren mualla topuklu ayakkabılar giyilmemelidir. Ova ortopedik olmayan başmaklarda esenlıklı değildir.
Ya bu haftadan itibaren bebeğin kafası üzerinde “lanugo” adı verilen rebabi ve ipeksi tüyler belirmeye adım atar. Ama ultrasonda bunu görmemiz zordur. Başkaca bu haftada çağa ellerini elan keyif devinim ettirir böylecene bazı gün parmağını emdiği gözlenebilir.
Bu haftalarda nene adayı daha çok hamilelikten büsbütün sertlmaya başlar. Uyuyamamak ve mide yanmaları pıtrak görülen problemlerdir. Saat zaman kasıklarınızda bir ağrı evet da kasılma hissedebilirsiniz.